Jouw waarheid

Ik heb het vaak over “jouw waarheid”. Ik wil graag toelichten wat ik daarmee bedoel.

Jouw waarheid gaat over alles wat resoneert met jou. Resoneren, weer zo’n term.. Ik bedoel daarmee: Jouw waarheid is alles wat voor jou als kloppend voelt. Wat logisch voelt. That what makes sense to you.

En dat kan voor iedereen anders zijn. Dat betekent dus ook dat er niet één waarheid is.

Een heel praktisch voorbeeld:
Sommige mensen zijn marathonlopers, anderen zijn sprinters. Het ene is niet beter of slechter dan de ander, maar ze zijn verschillend. De spieren zijn anders, de mentaliteit is anders, maar een bepaalde lichaamsbouw kan ook verschil maken. En dat is oke. Maar als je een sprinter vraagt om morgen een marathon te lopen, zal dat waarschijnlijk geen succes worden (en andersom net zo). Natuurlijk kan de sprinter wel gaan trainen voor een marathon en misschien lukt het dan ook om een keer een marathon uit te lopen, maar de kans dat de sprinter daadwerkelijk gaat uitblinken in de marathon is vrij klein. De kans dat de sprinter plezier haalt uit de marathon is zelfs niet zo groot. En andersom geldt dat net zo voor de marathonloper.

Dat komt dus omdat het niet bij hen past. Het is dus geen onderdeel van hun waarheid. Er is dus ook niet 1 manier waarop dingen wel of niet werken.

Jouw waarheid is onderdeel van jouw ziel. Dat wat past bij jouw ziel, bij jouw kern.
Om te ontdekken wat jouw waarheid dan is, kan je gewoon dingen uitproberen en dan voel je wel of iets kloppend is voor jou of niet. Daarnaast kan je er ook achter komen door af te stemmen op jouw ziel. Dit kan je op verschillende manieren doen (bijv direct afstemmen op jouw Hogere Zelf, via de Akasha Kronieken, maar ook via jouw gidsen). Wat daarbij heel belangrijk is, wat veel mensen vergeten, is om deze inzichten vanuit hogere dimensies te vertalen naar ons aardse leven in de derde dimensie. Want je kan zoveel inzichten krijgen als je wilt, als je niet weet hoe je die in jouw leven kan integreren, heb je er vrij weinig aan.

Wat voor soort werk past bij je, welke sport sluit het beste aan, hoe je met andere mensen (je kinderen/vrienden/familie) omgaat, zodat het je meer energie oplevert dan dat het je kost. Welke vorm van selfcare jou het meeste oplevert. Van welke dingen (groot én klein) jij echt blij wordt.

Het is allemaal een proces van bewustwording. Bewust worden wie we echt Zijn, vanuit alle dimensies (alle staten van bewustzijn) in onszelf.

Liefs! 💖