De Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken wordt ook wel het energetische archief van de Ziel of de kosmische bibliotheek genoemd.

Het is een gebied (bewustzijnsdimensie) waarin de vibratie van elke Ziel en haar reis ligt opgeslagen. Dit betekent dat het alle informatie over jouw Ziel bevat, inclusief alle ervaringen van dit leven, maar ook van al jouw vorige levens.

De Kronieken vormen een op ervaring gebaseerd kennislichaam dat niet alleen alles bevat wat elke Ziel in de loop van haar bestaan heeft gezegd en gedaan, maar waarin ook toekomstige mogelijkheden liggen vastgelegd (met de nadruk op mogelijkheden).

Ooit waren de Kronieken enkel toegankelijk voor de grote spirituele meesters, maar tegenwoordig zijn ze voor iedereen en op elk moment beschikbaar.

Om de Kronieken te raadplegen, mag je met je staat van bewustzijn naar de vijfde dimensie gaan. Door je bewustzijnsniveau te verhogen, open je de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je Ziel op je wacht.

Maar dat is nog niet alles!

De Kronieken bevatten lichtvibraties. Dit betekent dat elke keer dat je de Kronieken raadpleegt (of laat raadplegen), jouw vibratie wordt verhoogd. Dit helpt ons om nog dichter bij onszelf en onze Essentie te komen.